Sinop’ta Kitap Fuarı Açıldı

Sinop'ta Kitap Fuarı Açıldı

Sinop'ta Kitap Fuarı Açıldı

04 Ekim 2024 - 00:05

Sinop'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları Kapsamında Kitap Fuarı Açıldı Sinop İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayan "Diyanet Yayınları Kitap Fuarı"nın açılışı, coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Fuarın açılışına, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Vali Yardımcısı Taner Bolat, Başsavcı Mesut Pektaş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Özarslan, yaptığı konuşmada, Sinop halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Özarslan, din görevlilerinin toplumun huzur ve güvenliği için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

İl Müftüsü Paşa Bektaş ise açılışta yaptığı dua ile fuarın vatandaşların hizmetine açıldığını duyurdu. Fuar, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan, İslam dini, tarih, kültür, felsefe ve edebiyat konularını içeren geniş bir yelpazede kitapları vatandaşlara sunuyor.

Fuar boyunca çeşitli etkinlikler, söyleşiler ve imza günleri de düzenlenerek, ziyaretçilere zengin bir program sunulacak. Fuar, Sinop halkının dini ve kültürel değerlerine dair bilgi sahibi olmasına, Diyanet Yayınları'nı yakından tanımasına ve kitap okuma alışkanlığının gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!