Sinop Ticaret İl Müdürü Müftü Bektaş’ı Ziyaret Etti

Sinop Ticaret İl Müdürü Müftü Bektaş'ı Ziyaret Etti

Sinop Ticaret İl Müdürü Müftü Bektaş'ı Ziyaret Etti

03 Ekim 2024 - 00:05

Sinop Ticaret İl Müdürü, İl Müftüsünü Ziyaret Ederek "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı Kutladı Sinop Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Paşa Bektaş'ı makamında ziyaret ederek, haftanın önemine değindi ve plaket takdim etti.

Ziyarette konuşan Aykan, camilerin toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu, insanların manevi ihtiyaçlarını karşılamanın yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin de merkezleri olduğunu vurguladı.

Din görevlilerinin toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında büyük rol oynadığını belirten Aykan, "Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin ve camilerimizin değerini bir kez daha hatırlamak ve takdir etmek istiyorum.

" dedi. İl Müftüsü Paşa Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aykan'a teşekkür etti. Bektaş, camilerin ve din görevlilerinin toplumun her kesimine hizmet etmenin önemli bir sorumluluğunu üstlendiğini ve bu görevi layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade etti.

Aykan ve Bektaş, ziyaretin ardından bir süre sohbet ederek, din ve ticaret alanlarındaki gelişmeler ve iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!