Sivas’ta Ilahiyat Fakültesi öğrencilerinden Il Müftülüğüne...

Sivas'ta Ilahiyat Fakültesi öğrencilerinden Il Müftülüğüne Ziyaret

ilahiyat fakültesi öğrencilerinden il müftülüğüne ziyaret

22 Ağustos 2024 - 00:10

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri iş gölgeleme programı kapsamında İl Müftülüğünü tanıma,  yürütülen  faaliyetler  hakkında  bilgi  sahibi  olma,  gerçekleştirilen  iş  ve  işlemleri  yerinde gözlemlemek amacıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerin kariyer gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan iş gölgeme programı kapsamında İl Müftülüğünü ziyaret ettikleri için öğrencilere teşekkür eden İl Müftüsü Altunkaya, Diyanet İşleri Başkanlığının ve buna bağlı olarak il müftülüklerinin yaptığı çalışma ve faaliyet hakkında paylaşımda bulundu.

Öğrencilere program kapsamında alanında uzman personelden mesleğin içeriği, yürütülen faaliyetler ve kariyer imkanları hakkında bilgi sahibi olma ve faaliyetleri yerinde gözlemleme fırsatını en iyi şekilde değerlendirmeleri önerisinde bulunan Müftü Altunkaya, öğrencilere Diyanet yayınlarına ait kitaplardan hediye etti.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası