Sivas’ta Vali şimşek Yaz Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti.

Sivas'ta Vali şimşek Yaz Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti.

vali şimşek yaz kur'an kurslarını ziyaret etti.

31 Temmuz 2024 - 00:10

Vali Yılmaz Şimşek, Kılıçlar Kız Kur’an Kursu ve Mevlana Cami Yaz Erkek Kur’an Kursunu ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgilendi.

İlk olarak Kılıçlar Yaz Kur'an kursunu ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, Yaz Kur'an kursları hakkında İl Müftü Vekili Mehmet Koç'tan bilgi aldı.  Kur'an kursunda tüm  sınıfları gezerek minik öğrencilerle birebir ilgilen Vali Şimşek; "Diyanet İşleri Başkanlığımızın yaz döneminde açtığı yaz Kur’an kursları şehrimizde de büyük bir ilgiyle devam ediyor. Yaz döneminde Kur'an kurslarımız ve diğer kurumlarımıza bağlı açılan kurslarımız gençlerimize çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor." dedi.

Daha sonra Mevlana Cami Yaz Kur'an Kursunu ziyaret eden Vali Şimşek, burada İmam-Hatip Abdussamed Gönay'dan kurs ve öğrenciler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'in yanı sıra, İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mutlu Kurt ve Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Bekir Dal'da hazır bulundu.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası