Sivas’tan 49 Genç "Yazımda Kardeşlik Var" Kampında

Sivas'tan 49 Genç "Yazımda Kardeşlik Var" Kampında

Sivas'tan 49 Genç "Yazımda Kardeşlik Var" Kampında

10 Ekim 2024 - 00:10

Sivas'tan 49 Genç "Yazımda Kardeşlik Var" Kampında Bir Araya Geldi: Manevi Değerler ve Unutulmaz Anılar Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ankara'da düzenlenen ve Türkiye'nin dört bir yanından 500 genci ağırlayan "2024 Yazımda Kardeşlik Var" temalı yaz kampı, Sivas'tan katılan 49 genci kardeşlik ve manevi değerler etrafında bir araya getirdi.

Kampın Sivaslı katılımcılarıyla bir araya gelen İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, gençlerin bu anlamlı buluşmada yaşadıkları deneyimleri ve kamp programının etkilerini yakından takip etti.

Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Konferans Salonunda Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Müftü Altunkaya, kampın her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlerin yetenek, ilgi ve yaş özelliklerini göz önünde bulundurarak düzenlendiğini vurguladı.

Programın gençlerin manevi gelişimlerine ve hayatlarına önemli katkılar sağladığını belirten Altunkaya, gençlerin birbirleriyle olan etkileşimlerinin ve paylaştıkları deneyimlerin gelecekleri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Kamp boyunca gençler; çeşitli eğitim ve kültürel etkinliklere katıldı, maneviyatlarını besleyen sohbetlere ve konferanslara dahil oldu, sosyal ve sportif faaliyetlerde yer aldı, yeni arkadaşlıklar kurdu ve unutulmaz anılar biriktirdi.

Kampın Sivaslı katılımcılarına, içerisinde kamp etkinliklerinin yer aldığı fotoğraf ve videoların kayıtlı olduğu isme özel olarak hazırlanan USB bellekler hediye edildi.

Bu özel hediyeler, gençlerin kamp deneyimlerini sonsuza dek saklamalarına ve yaşadıkları güzellikleri hatırlamalarına olanak sağladı. Sivas'tan katılan 49 genç, "Yazımda Kardeşlik Var" kampında kardeşlik bağlarını güçlendirirken, manevi değerlere olan bağlılıklarını artırma fırsatı yakaladılar.

Kampın gençlerin hayatlarında kalıcı izler bırakması ve gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '