Sütçüler’de İlçe Müftüleri Bir Araya Geldi

Sütçüler'de İlçe Müftüleri Bir Araya Geldi

Sütçüler'de İlçe Müftüleri Bir Araya Geldi

10 Ekim 2024 - 14:55

Sütçüler'de Birlik ve Beraberlik: İlçe Müftüleri Toplantısı'nda Önemli Kararlar Alındı Isparta'nın Sütçüler ilçesi, 09 Ekim 2024 Çarşamba günü düzenlenen Ekim ayı İlçe Müftüleri Toplantısı'na ev sahipliği yaptı.

İlçe Müftülükleri arasında işbirliğini güçlendirmek, istişarelerde bulunmak ve geleceğe yönelik stratejiler belirlemek amacıyla düzenlenen toplantıda önemli kararlar alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Isparta İl Müftüsü Muharrem Biçer, "İlçe Müftülükleri olarak tek vücut halinde hareket ederek, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefliyoruz.

Bu toplantılar, bizler için fikir alışverişinde bulunmak, sorunları tespit etmek ve çözüm yolları üretmek için büyük önem taşıyor. " dedi.

Öğle namazından önce Merkez Camiinde sohbet gerçekleştiren Müftü Biçer, daha sonra İlçe protokolü ve davetlilerle birlikte Sütçüler Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezi'nin açılışı, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkı sağlayacağı beklentisiyle büyük sevinçle karşılandı.

Toplantıya, Isparta İl Müftü Yardımcıları Halil Taş ve Seyit Böğet ile 12 ilçe müftüsü/vekili katıldı. Toplantıda, çeşitli konular ele alındı ve bu konulara ilişkin çözüm önerileri geliştirildi.

Özellikle gençlerin dini eğitimi, cami faaliyetlerinin etkinleştirilmesi, din görevlilerinin mesleki gelişiminin desteklenmesi ve toplumsal sorunlara karşı dini perspektifle yaklaşımlar konuları üzerinde yoğunlaştıkları gözlemlendi.

İlçe Müftüleri Toplantısı, Isparta'nın dini ve sosyal hayatının gelişmesine katkı sağlayan önemli bir etkinlik oldu. Toplantının sonucunda alınan kararların, bölgenin dini hayatını daha da güçlendireceği ve gelecek nesillerin ahlaki değerler doğrultusunda yetişmesine katkı sağlayacağı umuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '