Tdv Vekâletle Kurban Bağışında Türkiye Birincisi Ve Ikincisi...

Tdv Vekâletle Kurban Bağışında Türkiye Birincisi Ve Ikincisi Kayseri’den

tdv vekâletle kurban bağışında türkiye birincisi ve ikincisi kayseri’den

02 Temmuz 2024 - 17:10

Kayseri, "2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu"nda il olarak Türkiye ikincisi, ilçe olarak da Türkiye birincisi oldu.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla düzenlen "2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu"nda, il bazında Kayseri Türkiye ikincisi oldu. İlçe bazında da Melikgazi ilçesi Türkiye birincisi, Kocasinan ilçesi de Türkiye ikincisi oldu.

 

Bütün din gönüllülerini tebrik eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu"nda Kayserimiz il bazında 11.578 kurban bağışı ile İstanbul’dan sonra Türkiye ikincisi oldu. İlçe bazında da Melikgazi İlçe Müftülüğü ve TDV Melikgazi Şubesi 4570 kurban bağışı ile Türkiye birincisi, Kocasinan ilçe Müftülüğü ve TDV Kocasinan Şubesi’de 4119 kurban bağışı ile Türkiye ikincisi oldu. İlçe müftülerimiz başta olmak üzere bütün din gönüllülerimize ve TDV Kayseri İl ve İlçe Şubeleri Kadın Kolları Gönüllülerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü