Tekirdağ’da çorlu’da Anlamlı Kermes

Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes

0

21 Ekim 2024 - 00:30

Çorlu'da Filistin İçin Dayanışma: İki Gün Süren Kermes Büyük ilgi Gördü Çorlu'da sivil toplum kuruluşları ve Diyanet Vakfı Çorlu Şubesi iş birliğinde, Belediye Meydanı'nda Filistin yararına iki gün süren bir kermes düzenlendi.

Etkinlik, Filistin halkına olan dayanışmayı ve desteği gözler önüne sererken, vatandaşların yoğun ilgisiyle de dikkat çekti. Kermes, stantlarda satılan çeşitli el yapımı ürünler, yiyecekler ve içecekler ile hareketli bir atmosferde gerçekleşti.

Vatandaşlar, Filistin halkına maddi ve manevi destek olmak için kermese büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök ve Çorlu Müftüsü Mehmet Nedim Bakır da katılarak stantları ziyaret etti.

Müftüler, kermes düzenleyicilerini ve Filistin halkına destek olmak için kermese katılan vatandaşları tebrik ederek, Filistin halkına olan dayanışmanın önemini vurguladı.

Kermes boyunca yapılan satışlardan elde edilen gelir, Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Diyanet Vakfı Çorlu Şubesine bağışlandı.

Çorlu Sivil Toplum Kuruluşları ve Diyanet Vakfı Çorlu Şubesi tarafından düzenlenen Filistin yararına kermes, hem Filistin halkına olan desteği artırmak hem de insani yardımın önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik, birlik ve dayanışma mesajlarını da taşıyarak, toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Teşrifleri Ile Gerçekleşecek Olan Hafızlık Icazet Merasimimize, Bütün Kur'an Sevdalılarını Bekliyoruz.
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet...
Uşak Öğrencileri
Uşak Öğrencileri "Orman Benim" Projesiyle Çevreyi Temizledi