Tekirdağ’da Müftülük Personeline Pardus​ Eğitimi

Tekirdağ'da Müftülük Personeline Pardus​ Eğitimi

müftülük personeline pardus​ eğitimi

30 Ocak 2024 - 00:30

Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSVAD)' ın katkılarıyla, Tekirdağ İl Müftülüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında imzalanan İş Birliği Protokolü çerçevesinde İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerimizde Büro hizmetlerini yürüten personele yönelik olarak " Pardus İşletim Sistemi Ara yüz Kullanımı ve Açık Kaynak Kodlu Yazılım Uygulamaları Eğitimi" Semineri verildi.

 

İl geneli 25 personelin katıldığı ve iki Hafta olarak yapılan seminerin ilk haftası on-line ikinci haftası ise Tekirdağ İl Müftülüğü toplantı salonunda, Pardus Eğitmeni Serkan Aydoğdu tarafından yüz yüze gerçekleştirildi. Eğitimin sonunda seminere katılan personele katılım belgeleri verildi. İl Müftüsü Mustafa Soykök yaptığı konuşmada her alanda olduğu gibi teknolojide de özgünlük, yerlilik ve milliliğin öneminden bahsederek seminere katılan personele ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il Genelindeki Vaizler Ve Kur'an Kursu öğreticileriyle Bir Araya Geldi
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il...