Tekirdağ’da "bilge Gençlik Yaz Okulu Kapanış...

Tekirdağ'da "bilge Gençlik Yaz Okulu Kapanış Programı" Düzenlendi.

"bilge gençlik yaz okulu kapanış programı" düzenlendi.

16 Ağustos 2024 - 00:30

"Bilge Gençlik Yaz Okulu Kapanış Programı" Düzenlendi.

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve altı hafta süren Yaz Okulu tamamlandı. Programa Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök, İl müftü Yardımcıları, İlçe müftüleri, Din Görevlileri ve Vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda öğrenciler, Kur’an-ı Kerim tilaveti, oratoryo, şiir ve ilahi okudular. İl Müftüsü Mustafa Soykök yaptığı konuşmada "Bu sene ikinci defa İl Müftülüğü bünyemizde yaz okulu formatında, etkinliklerle süslenmiş, sanatsal ve kültürel faaliyetleri de içeren kursumuzu Rabbimizin inayetiyle tamamladık. Tekirdağ’da iyilik güzellik adına gençlerimiz için elimizden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyoruz, İslam, barış, hoşgörü ve adalet dinidir. Evlatlarımızın, bu ilkeleri benimseyerek günlük hayatta topluma örnek olmaları da gerekmektedir. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onları vatan, millet, din, iman sevgisinde yetiştirmeye gayret edeceğiz." dedi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası