Tekirdağ’da Tdv Kadın Kollarından Il Müftüsüne Ziyaret

Tekirdağ'da Tdv Kadın Kollarından Il Müftüsüne Ziyaret

02 Ekim 2024 - 00:30

Tekirdağ'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları: Diyanet Vakfı Kadın Kolları İl Müftüsünü Ziyaret Etti Tekirdağ'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi Kadın Kolları üyeleri, İl Müftüsü Mustafa Soykök'ü makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Ziyaret sırasında, haftanın önemi ve camilerin toplum hayatındaki yeri üzerine sıcak sohbetler gerçekleştirildi. Kadın Kolları Başkanı [Başkanın Adı], "Camiler, sadece ibadet mekânları değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve birliğin simgesidir.

Din görevlilerimiz de bu konuda büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyorlar. Onları bu anlamlı haftasında kutlamak ve çalışmalarına destek olmak için buradayız" şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Mustafa Soykök ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Camiler ve din görevlileri, her zaman toplumun yanında olmuştur.

Bu hafta, bu hizmetlerin önemini bir kez daha hatırlatmak için önemli bir fırsattır. Vakıf Kadın Kolları'nın ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Kadın Kolları üyeleri, İl Müftüsüne çiçek ve hediyeler takdim etti. Bu anlamlı haftanın, camilerin toplumsal rolünün daha iyi anlaşılmasına ve din görevlilerine olan saygının artmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!