Tekirdağ’da Yaz Kur’an Kursları Bilgi Yarışması Yapıldı

Tekirdağ'da Yaz Kur’an Kursları Bilgi Yarışması Yapıldı

yaz kur’an kursları bilgi yarışması yapıldı

10 Ağustos 2024 - 00:30

Tekirdağ’da yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Temel Dini Bilgiler Yarışması" finali Tekirdağ İl Müftülüğünde düzenlendi.

İl geneli düzenlenen ve yaz kursu öğrencilerinin dini bilgilerini ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik düzenlenen yarışmada, her ilçeden gelen birincilerinin yarıştığı final İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı. Jüri üyeliğini, İl Müftü Yardımcısı Hayriye Aydın, Tekirdağ İl Vaizleri Hatice Nur Özdemir ve Şeymanur Şamat’ın yaptığı Yarışma, İl Müftü Yardımcısı Aydın’ın selamlama konuşmasının akabinde başladı. Öğrencilerin heyecanla yarıştığı finalde, İl Müftülüğü Bilge Gençlik Yaz Okulu birinci, Çorlu ikinci, Malkara Öğrencileri ise üçüncü oldu.

İl Müftü Vekili Harun Bayraktutar ‘yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti. Akabinde dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası