Tekirdağ İl Müdürü Tohumcu’dan Veda Ziyareti

Tekirdağ İl Müdürü Tohumcu'dan Veda Ziyareti

10 Ekim 2024 - 00:30

Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Yeni Görevi İçin Veda Ziyaretinde Bulundu Tekirdağ'ın başarılı yöneticilerinden biri olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, yeni görevi olan Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne atanması dolayısıyla Tekirdağ'a veda etti.

Tohumcu, son görev yeri olan Tekirdağ'da yaptığı başarılı çalışmaların ardından yeni görevine başlamak üzere ayrılmadan önce Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök'ü ziyaret ederek kendisine veda etti.

Ziyarette, Tohumcu'nun Tekirdağ'daki görev süresi boyunca gerçekleştirdiği önemli projeler ve çalışmalar ele alındı. Özellikle çevre koruma, şehircilik ve iklim değişikliği ile mücadele alanlarında yaptığı çalışmalar, Tekirdağ'a önemli katkılar sağladığı ve takdir topladığı belirtildi.

Tohumcu, Tekirdağ'da geçirdiği süre boyunca kendisine destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek yeni görevinde de Tekirdağ'ı ve çevre sorunlarını her zaman takip edeceğini ifade etti.

Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök ise Tohumcu'nun yeni görevinde başarılar diledi ve Tekirdağ'a yaptığı hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Soykök, Tohumcu'nun Tekirdağ'da yaptığı çalışmaların önemli bir miras bırakacağını ve bu hizmetlerinin devam ettirilmesi için her zaman destek olacağını belirtti.

Kaan Sinan Tohumcu'nun ayrılışı, Tekirdağ'da büyük bir boşluk bırakırken, yeni görevinde de başarılı olacağına olan inanç tam. Tohumcu'nun Tekirdağ'da yaptığı başarılı çalışmalar, kendisinin gelecekte de önemli görevlerde bulunabileceğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '