Tif Diyanet Adana Izci Liderlerinden Müftü Taşcı’ya Anlamlı...

Tif Diyanet Adana Izci Liderlerinden Müftü Taşcı’ya Anlamlı Ziyaret

tif diyanet adana izci liderlerinden müftü taşcı’ya anlamlı ziyaret

09 Temmuz 2024 - 10:10

Türkiye İzcilik Federasyonu ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Oymakbaşı Hizmet İçi Eğitim Kursu ile İzci Liderliği Temel Kursunu (LTK) tamamlamış din görevlileri İl Müftüsü Mehmet Taşcı’yı makamında ziyaret etti.

İzci liderlerinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Müftü Taşcı; "İzcilik faaliyetleri gençlerin ruhen, bedenen ve ahlâken yetişmelerinde çok önemli bir faktör. Bu nedenle özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum." dedi.

Uluslararası Milli Bilinç Kampı Ayvaz Dede Şenliklerine katılan TİF- Diyanet Adana İzci Lideri Şinasi Özcan, kamp hakkında Müftü Taşcı’ya bilgi vererek hatıra flamasını hediye etti.

Ziyaret sonunda TİF Diyanet Adana İzci Liderleri Hac ibadetini yerine getirip kutsal topraklardan dönen İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran, nazik ziyaretlerinden ötürü TİF Diyanet Adana İzci Liderlerine teşekkür etti.

Ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı aynı zamanda izci lideri olan Veysel Büyük de hazır bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı