Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Tdv öğrenci Yurdunun...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Tdv öğrenci Yurdunun Mezuniyet Törenine Katıldı

il müftüsü abdullah pamuklu tdv öğrenci yurdunun mezuniyet törenine katıldı

15 Haziran 2023 - 00:30

Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, TDV Bedriye Üstün Kız Öğrenci Yurdu'nun düzenlediği mezuniyet törenine onur konuğu olarak katıldı.

Törende konuşan Müftü Pamuklu: “Öncelikle hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Sizler, yoğun çalışmalarınız, özveriniz ve azminizle bu başarıyı sağladınız. Artık hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Kendi hayatlarınızı şekillendirme ve hedeflerinize ulaşma yolculuğunuza başlıyorsunuz. Bugün mezun olmanın gururunu yaşarken, unutmayın ki bu yalnızca bir başlangıçtır. Yeni bir sayfa açılıyor, yeni hedefler belirleyeceğiniz, yeni deneyimler yaşayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Sizler, bu yolculukta karşınıza çıkacak zorlukları aşacak güce ve yeteneğe sahipsiniz. Yolunuz açık olsun. Mezuniyetiniz hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" dedi.

TDV Bedriye Üstün Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Ayşegül Yakan, Müftü Pamuklu'ya katılımından dolayı teşekkür etti. Tören öğrencilere hediye ve başarı belgeleri verilmenin ardından sonra erdi.

Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması