Trabzon’da Müftülükler Arası Futbol Ve Tenis Turnuvası Finali...

Trabzon'da Müftülükler Arası Futbol Ve Tenis Turnuvası Finali Yapıldı

12 Ekim 2024 - 00:40

Trabzon'da Müftülükler Arası Futbol ve Tenis Turnuvası Coşkuyla Sonuçlandı Trabzon İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve ilçe müftülükleri arasında dayanışmayı artırmayı hedefleyen futbol ve tenis turnuvası, büyük bir coşku ve rekabet içinde tamamlandı.

Turnuva, din görevlilerinin sporun birleştirici gücünü vurgulayarak sahada ve kortta sergiledikleri mücadele ile dikkat çekti. **Futbol Müsabakaları: Arsin'in Zaferi** Turnuvada Trabzon İl Müftülüğü, Ortahisar, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Yomra, Köprübaşı ve Dernekpazarı İlçe Müftülükleri ile Arsin İlçe Müftülüğü olmak üzere toplam 8 takım mücadele etti.

Futbol sahasında kıyasıya geçen mücadeleler sonucunda Arsin İlçe Müftülüğü şampiyonluğa ulaştı. Yomra İlçe Müftülüğü ikinci, Ortahisar İlçe Müftülüğü ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

**Tenis Müsabakaları: Arsin'in Egemenliği** Tenis turnuvasında ise Akçaabat, Arsin, Beşikdüzü, Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy ve Yomra İlçe Müftülükleri mücadele etti.

Turnuva sonunda Arsin İlçe Müftülüğü'nden Telat Ergin, şampiyonluğa ulaşarak kupanın sahibi oldu. Dernekpazarı İlçe Müftülüğü'nden Muharrem Uzun ikinci, Çaykara İlçe Müftülüğü'nden Hakan Toprak ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

**İl Müftüsü Selami Aydın'dan Tebrik Mesajı** İl Müftüsü Selami Aydın, turnuvaya katılan tüm müftülüklere ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu tür etkinlikler, din görevlilerimiz arasındaki dostluk ve dayanışma bağlarını güçlendirmek açısından son derece önemli.

Turnuvada gösterilen mücadele ruhu ve centilmenlik, hepimiz için örnek teşkil etti. Şampiyon olan Arsin İlçe Müftülüğü takımını ve tüm katılımcıları gönülden tebrik ediyorum" dedi.

**Kupalar İl Müftü Yardımcısı Yusuf Kaya Tarafından Verildi** Dereceye giren takımlar ve sporcular, düzenlenen ödül töreninde kupalarına kavuştu.

İl Müftü Yardımcısı Yusuf Kaya, başarılı takımlara ve sporculara kupalarını takdim ederek onları tebrik etti. Yusuf Kaya, konuşmasında turnuvanın büyük bir başarı ile tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Turnuva, din görevlileri arasında sosyal bağları güçlendirmek ve sporun sağlıklı yaşam üzerindeki olumlu etkilerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etmeyi başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '