Tunceli’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Tunceli'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

08 Ekim 2024 - 00:45

Tunceli İl Müftülüğü, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı Kahvaltılı Personel Toplantısıyla Kutladı Tunceli İl Müftülüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı özel bir programla kutladı.

Hafta kapsamında düzenlenen kahvaltılı personel toplantısına İl Müftüsü Sayın Mustafa Şanver başkanlık etti. Toplantıya tüm din görevlileri katılım göstererek, bu özel haftanın coşkusunu birlikte yaşadılar.

Sayın Şanver, toplantıda yaptığı konuşmada, din görevlilerinin toplumun manevi değerlerini yaşatmada ve toplumsal huzurun sağlanmasında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

“Din Görevlileri Haftası” vesilesiyle tüm din görevlilerini kutlayan İl Müftüsü, etkin bir şekilde din hizmetlerini sürdüren personelin özverili çalışmalarını takdir etti.

Şanver, din görevlilerinin toplumun her kesimine ulaşarak, onlara rehberlik etme, manevi destek sağlama gibi önemli görevleri yerine getirdiklerini belirtti.

Toplantıda, din görevlilerinin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı. Ayrıca, son dönemde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı ve gelecek dönem için planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Programın sonunda İl Müftüsü Sayın Mustafa Şanver, tüm personele kitap hediye ederek, onların manevi dünyalarına katkı sağlamak istediğini dile getirdi.

Din görevlilerine yönelik bu anlamlı jest, onların çalışmalarına verilen değerin bir göstergesi oldu. "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında düzenlenen bu kahvaltılı personel toplantısı, din görevlilerinin bir araya gelmelerini sağlamış, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmiştir.

Toplantıda dile getirilen konuların din hizmetlerinin kalitesini daha da artırmaya yönelik önemli adımlar atılmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü Düzenlendi
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü...
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti