Uşak Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü Tarafından...

Uşak Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü Tarafından "cami-engelli Buluşması" Düzenlendi.

03 Ekim 2024 - 00:50

Uşak'ta Engellilerle Bir Araya Gelen Müftülük, Peygamber Sevgisini Paylaştı Uşak Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle engelli vatandaşları Laleli Camii'nde düzenlenen anlamlı bir programda bir araya getirdi.

"Cami Engelli Buluşması" adıyla gerçekleştirilen etkinlik, caminin manevi atmosferinde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Program, öğle namazının cemaatle birlikte kılınmasıyla başladı.

Namazın ardından Laleli Cami İmam-Hatibi Mustafa Aydemir'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle huzurlu bir ortam oluştu. Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Mesut Kartal, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" temalı bir sohbetle katılımcılara hitap etti.

Hz. Muhammed'in örnek şahsiyeti ve İslam'ın insanlığa sunduğu değerler üzerine yoğunlaşan sohbet, engelli vatandaşların da anlamlı bir şekilde katılımını sağladı.

Gülsüm Yeşilova'nın işaret diliyle çevirisi sayesinde program, tüm katılımcılar için erişilebilir oldu. Etkinliğe, Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan ve müdürlük çalışanlarının yanı sıra engelli vatandaşlar, müftülük personeli ve Laleli Cami cemaati yoğun ilgi gösterdi.

Program sonunda yapılan dualarla birlikte katılımcılara yemek ikram edildi. Bu anlamlı buluşmanın sadece engelli vatandaşlarla müftülük arasında bir iletişim köprüsü kurmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladığı belirtildi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!