Uşak’ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!

Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!

Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!

04 Ekim 2024 - 00:50

Fatih'te Hafızlık Yolculuğu Devam Ediyor: "Okulumu Okuyorum, Hafızlığımı Unutmuyorum" Projesi Başladı Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, hafızlıklarını tamamlamış ve lise öğrenimlerine devam eden öğrencilerinin ezberlerini taze tutmak ve bu kutsal yolculuklarını sürdürmek amacıyla "Okulumu Okuyorum, Hafızlığımı Unutmuyorum" projesini hayata geçirdi.

Projenin tanıtımı, Fatih Gençlik Merkezi'nde coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü [Müdürün Adı], yaptığı konuşmada hafızlığın önemini vurgulayarak, "Öğrencilerimizin hafızlık yolculuğunun lise yıllarında da devam etmesi ve bu kutsal emanetin yaşatılması bizim için büyük önem taşıyor.

Projemiz, öğrencilerimizin ezberlerini tekrar etmeleri ve dinletme imkanı bulmaları için gerekli ortamı sağlayacak. " dedi. Fatih Gençlik Merkezi Müdürü [Müdürün Adı] ise, merkezin öğrencilere sunduğu olanaklar hakkında bilgi vererek, "Gençlik Merkezimiz, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri için uygun bir ortam sağlıyor.

Hafızlık yolculuklarını sürdürmek isteyen öğrencilerimiz, merkezimizdeki sessiz çalışma odaları, dinleme salonları ve diğer imkanlardan yararlanabilirler.

" şeklinde konuştu. Proje kapsamında, öğrenciler hafızlıklarını taze tutmak için özel olarak tasarlanmış bir program dahilinde düzenli olarak ezberlerini tekrar edecek ve birbirlerine dinletecekler.

Ayrıca, hafızlıklarını tamamlamış ve lise öğrenimlerine devam eden öğrencilerin tecrübelerini paylaşabilecekleri, birbirlerine destek olabilecekleri bir platform oluşturulacak.

Etkinlikte, gençlik merkezinin sunduğu imkanlar hakkında bilgi verilirken, hafız öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan öğretmenlere ve ikram desteğinde bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür edildi.

Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fatih Gençlik Merkezi, "Okulumu Okuyorum, Hafızlığımı Unutmuyorum" projesiyle öğrencilerin hafızlık yolculuklarını destekleyerek, geleceğin hafızlarını yetiştirmeyi hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Sinop'ta Kitap Fuarı Açıldı
Sinop'ta Kitap Fuarı Açıldı