Vali Aksoy, İl Müftüsü Gül’ü Ziyaret Etti

Vali Aksoy, İl Müftüsü Gül'ü Ziyaret Etti

17 Ekim 2024 - 13:20

Eskişehir Valisi Aksoy, İl Müftüsü Gül'ü Ziyaret Etti: "Din Görevlisi Arkadaşlarımızın Çalışmalarına Tam Destek Veriyoruz" Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, bugün İl Müftüsü Muharrem Gül'ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.

İl Müftülüğü hizmet binasına gerçekleşen ziyaret sırasında, eğitim gören öğrenciler Vali Aksoy'u çiçeklerle karşılayarak sıcak bir atmosfer oluşturdular.

Vali Aksoy, ziyarette İl Müftüsü Gül'den müftülüğün yürüttüğü faaliyetler ve projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Özellikle, Eskişehir'de din görevlilerinin toplumla olan etkileşimini, gençlere yönelik eğitim ve sosyal faaliyetleri, dini bayramların kutlanması gibi konular üzerinde duruldu.

Görüşmede Vali Aksoy, "Din görevlilerimizin toplumun huzur ve güvenliğine önemli katkılar sağladığını düşünüyorum. Bu nedenle, onların çalışmalarına tam destek veriyoruz.

İlimizde, din ve maneviyat değerlerinin yaşatılması, toplumsal barış ve dayanışmanın güçlendirilmesi adına müftülüğümüzün önemli bir rolü olduğunu biliyoruz.

" dedi. İl Müftüsü Muharrem Gül ise Vali Aksoy'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Valiliğimizle koordineli bir şekilde, Eskişehir'de din hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması için çalışıyoruz.

Toplumumuzun din ve manevi değerlere sahip çıkması için de çaba sarf ediyoruz. " şeklinde konuştu. Ziyarette, İl Müftüsü Gül, Vali Aksoy'a hat sanatıyla hazırlanmış özel bir tablo hediye etti.

Bu tablo, Vali Aksoy'un Eskişehir'deki görevi süresince hat sanatına olan ilgisi ve desteğinin bir göstergesi olarak kabul edildi.

Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması