Vali Yardımcısı ve Kaymakam Adayı İl Müftüsünü Ziyaret Etti

03 Ekim 2024 - 16:30

Karabük'te Birlik ve Beraberlik Vurgusu: Vali Yardımcısı Yüksel ve Kaymakam Adayı Erman, İl Müftüsü Erhun'u Ziyaret Etti Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel ve Kaymakam Adayı Yasin Erman, İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve Karabük'te yürütülen din hizmetleri hakkında bilgi paylaşıldı. İl Müftüsü Erhun, Vali Yardımcısı Yüksel'e, İl Müftülüğü tarafından yürütülen din hizmetleri ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Özellikle son dönemde gerçekleştirilen projeler ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Vali Yardımcısı Yüksel ise İl Müftüsü Erhun'a çalışmalarında başarılar diledi ve "Din hizmetlerinin toplumun huzur ve refahı için önemi büyük.

İl Müftülüğümüzün bu konuda önemli bir rol üstlendiğini biliyoruz. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. " dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ve memnuniyetin hakim olduğu bir ortamda sona erdi.

**Ziyaret, Karabük'te kurumlar arası iletişimin ve işbirliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. **.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!