Yeni İlçe Müftüleri, Müftü Can’ı Ziyaret Etti

Yeni İlçe Müftüleri, Müftü Can'ı Ziyaret Etti

Yeni İlçe Müftüleri, Müftü Can'ı Ziyaret Etti

01 Ekim 2024 - 13:10

İlçelerimize Yeni Müftüler Geliyor! İlimizde göreve yeni başlayan ilçe müftüleri, göreve başlamadan önce önemli bir eğitim programına katılmak üzere İl Müftümüz Dr. Rüstem Can'ı ziyaret etti.

Yeni müftüler, staj programları kapsamında hem tecrübe kazanmak hem de İl Müftüsü ile tanışmak için heyecanlı bir şekilde İl Müftülüğüne geldi.

Ziyarette, İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, yeni müftülere hoş geldiniz diyerek göreve başlamalarını kutladı. Yeni göreve başlayan müftülerle sohbet eden Can, onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Müftülük görevinin sadece bir din görevlisi olmaktan öte, toplumun önemli bir parçası olduğunu ve halkın dini ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak, toplumsal huzur ve barışa katkı sağlamak gibi önemli sorumluluklar taşıdığını vurguladı.

Yeni ilçe müftüleri ise İl Müftümüzün deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrenmekten mutluluk duyduklarını, kendilerine verilen bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmek için azami gayret göstereceklerini ifade ettiler.

Staj programı kapsamında İl Müftülüğünde görev yapan deneyimli din görevlileri tarafından yeni müftülere, İl Müftülüğü'nün çalışma prensipleri, din hizmetleri ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verilecek.

Ayrıca, staj programı süresince yeni müftüler ilçe müftülüklerinde de görev alarak pratik deneyim kazanma fırsatı bulacaklar. Yeni ilçe müftülerinin göreve başlamalarıyla birlikte, ilimizde din hizmetlerinin daha da güçleneceği ve yaygınlaşacağı düşünülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!