Yeniden Refah Partisi Karabük Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Karabük Müftülüğü'nü Ziyaret Etti

12 Ekim 2024 - 16:30

Yeniden Refah Partisi, Karabük İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti: Din Görevlilerinin Rolü ve Camiler Haftası Vurgulandı Karabük Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı İsmail ÖZER ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Bilecik'ten Karabük'e atanan İl Müftüsü Sayın Ali ERHUN'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunmak ve din görevlilerinin toplumdaki rolü üzerine sohbet etmek amacıyla gerçekleşti.

YRP İl Başkanı ÖZER, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "İlimizde yaklaşık 1000 camide ve Kuran kurslarında hizmet veren tüm din gönüllüsü hocalarımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyor, başarılı güzel çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

ÖZER ayrıca, din görevlilerinin toplumda önemli bir rol üstlendiğini ve manevi değerlerin korunmasında büyük katkı sağladığını vurguladı.

Ziyaret sırasında, camilerin sadece ibadethaneler değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel hayatın merkezleri olduğu ve din görevlilerinin toplumla yakın ilişkilerini sürdürerek maneviyatın güçlendirilmesinde önemli bir görev üstlendiği üzerinde duruldu.

İl Müftüsü ERHUN ise ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirterek, YRP heyetine teşekkür etti. ERHUN, din görevlilerinin toplumun her kesiminden insanlara ulaşarak manevi rehberlik sağlamanın yanı sıra, sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinde de aktif rol aldığını ifade etti.

Ziyaretin, YRP ve İl Müftülüğü arasında iyi ilişkilerin ve ortak çalışmalara olanak sağlamasının önemli bir adım olduğu değerlendirildi.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '