Yozgat’de Akdağmadeni Ziyareti Ve Ilçe Müftüleri Toplantısı

Yozgat'de Akdağmadeni Ziyareti Ve Ilçe Müftüleri Toplantısı

akdağmadeni ziyareti ve ilçe müftüleri toplantısı

18 Temmuz 2024 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden İlçe Müftüleri Toplantısına başkanlık etmek ve bir dizi etkinliğe katılmak üzere Akdağmadeni ilçesine gitti.     Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile buluşma ve İlçe Müftüleri Toplantısı, İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında Akdağmadeni İlçesinde yapılan toplantıya İlçe Müftüleri ve Şube Müdürleri katıldı.     Toplantı öncesinde İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Namık Kemal İlkokulu'nda Yaz Kur’an kursuna devam eden öğrenciler ile biraraya gelerek sohbet etti. Ayrıca Sayın İl Müftümüz çocuklara Hayırsever İş İnsanı Sayın Bilal Şahin Beyefendi'nin gönderdiği hediyeleri dağıttı. Saraykent İlçe Müftüsü Sayın Yasin Baykal'a Veda, Gündem konularının müzakeresi akabinde, İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Çorum İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Saraykent İlçe Müftüsü Sayın Yasin Baykal'a ilimizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti ve yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi. Toplantı sonrası öğle namazını Fatih Camii'nde kılan Sayın İl Müftümüz, namaz sonrası Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile sohbet etti. Kur’an Kursu ve Camii inşaat alanında inceleme,     Akabinde Akdağmadeni Toki konutları bölgesinde yapımı devam eden 4-6 yaş Kur'an Kursu ve Toki Kemal Karaer Camii inşaat alanına giderek incelemelerde bulunan İl Müftümüz Sayın Ali Gülden gelinen son durumu görüp bilgi aldı. Akdağmadeni programı sonunda İlçedeki bir cenaze evine giderek taziyede bulunan Sayın İl Müftümüz, devam eden din hizmetleri için İlçe Müftüsü Sayın Abdullah Çolak'a teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı