Yozgat’de çayıralan’da Yaz Kur’an Kursları Kapanış...

Yozgat'de çayıralan'da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı

çayıralan'da yaz kur’an kursları kapanış programı

20 Ağustos 2024 - 02:10

2024 yılı yaz tatili süresince Çayıralan'da düzenlenen yaz Kur'an kursları, Nur Camii'nde yapılan bir kapanış programıyla sona erdi. Yedi hafta süren yaz kurslarının kapanış programına Belediye Başkanı Sayın Ahmet Kaygısız, İlçe Müftüsü V. Sayın Cahit Erdoğan, ilçe protokolü, öğrenciler ve Çayıralan halkı katıldı.     Programda, İlçe Müftüsü V. Sayın Cahit Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenin bireysel ve toplumsal önemine değinerek, "Çayıralan'da 400'e yakın öğrenci yaz kurslarında eğitim gördü. Hem Kur'an-ı Kerim öğrendiler hem de bilmedikleri dini bilgileri öğrendiler. Zevkli, eğlenceli, heyecanlı, içerisinde bol bol ikramların da olduğu 7 haftalık bir süre geçti. Allah yavrularımızın geleceğini aydınlık eylesin." İfadelerini kullandı.    Ardından, Nur Camii İmam Hatibi İlhami Çamsarı'nın öncülüğünde, Kur'an kursuna katılan öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Bu yılki kurslarda, Kur'an-ı Kerim'i okumaya başlayan 18 öğrenci altınla ödüllendirilirken, diğer öğrencilere toplamda 160 farklı hediye sunuldu. Program, yaz Kur'an kurslarına maddi katkıda bulunan hayırseverler vatandaşlara teşekkürlerle ve yemek ikramıyla son bulurken, kurs boyunca öğrencilerin gösterdikleri ilerleme ve çabalarının kutlandığı anlamlı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası