Yozgat’de Hafızlar Belgelerini Aldı

Yozgat'de Hafızlar Belgelerini Aldı

hafızlar belgelerini aldı

03 Eylül 2024 - 02:10

İl Müftülüğümüze bağlı Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencileri hafızlık belgelerini aldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca gerçekleştirilen 2024 yılı 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olan öğrencilere hafızlık belgelerini İl Müftümüz Sayın Ali Gülden makamında takdim etti.

İl Müftüsü Gülden; “Şüphesiz Kur’an-ı biz indirdik onun muhafızı biziz buyuruyor Rabbimiz. Bu müjdeye sizler nail oldunuz. Bundan sonraki süreçte de inşaallah sizler ömrünüzün sonuna kadar hafızlığınızı muhafaza edecek ve Kur’an'a hizmet edeceksiniz. Şimdi onu hıfz ettiniz, bundan sonra anlamak ve yaşamak için mücadele edeceksiniz." dedi.

Belge takdimi sonrası İl Müftüsü Sayın Ali Gülden, bu süreçte emeği geçen kurs yöneticisini ve öğreticilerini tebrik etti.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası