Yozgat’de Hz. Ali Camii Inşaatında Inceleme

Yozgat'de Hz. Ali Camii Inşaatında Inceleme

hz. ali camii inşaatında inceleme

06 Ağustos 2024 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, İl Müftülüğümüz koordinesinde Yozgat Şehir Hastanesi yanında yapımı devam eden Hz. Ali Camii inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici TDV Komaş şirketinin mimar ve mühendisleri ile camii inşaatının devaminda yapalacaklar hakkında istişarede bulunulan Sayın İl Müftümüz çalışanlara kolaylıklar diledi.     Bir çok sosyal donatı alanı içermek üzere projelendirilip yapımı devam eden cami, tamamlandığında ikibin kişinin aynı anda namaz kılabileceği ve bünyesinde bin kişilik konferans salonu, 4-6 yaş ve yetişkin Kur'an kursları, gençlik merkezi ve sosyal alanlar yer alacak. Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Sayın Mehmet Akif Karabulut, Şube Müdürü Sayın Murat Koca, Çayıralan emekli müftüsü Sayın Şaban Çakır, Cami Dernek Başkanı Sayın Saffet Akdağ ve Çayıralan'lı hayırsever Sayın Münir İçöz'de katıldı.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası