Yozgat’de Il Jandarma Ve Il Emniyet Teşkilatına 48 Yeni Araç

Yozgat'de Il Jandarma Ve Il Emniyet Teşkilatına 48 Yeni Araç

il jandarma ve il emniyet teşkilatına 48 yeni araç

22 Ekim 2024 - 02:10

İl Jandarma ve İl Emniyet Teşkilatına 48 Yeni Araç    Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program, protokol konuşmalarının ardından başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra dua eden İl Müftümüz Sayın Ali Gülden; ''Yüz yılı aşkın süredir senin dininin bayraktarlığını yapan, mazlumların şemsiyesi olan, merhametiyle, şefkatiyle öne çıkmış bu aziz milletin evlatları olarak, bugün Yozgat'ımızda elimizi açtık, katına yöneldik bizleri boş çevirme Yarabbi. Şehrimizin emniyetine ve korunmasına katkı sağlamak üzere emniyet müdürlüğümüze ve jandarmamıza teslim edilen bu araçları şehrimizin emniyetine vesile eyle, bu araçları sürecek polisimizi, askerimizi düşmanın her türlü tehlikesinden muhafaza eyle. Bu araçları kazandıranların hizmetlerini daim, hayırlarını kabul eyle.'' dedi.     Program, temsili anahtar teslimi ile son buldu. Teslim törenine Yozgat Valisi Sayın Mehmet Ali Özkan, Yozgat Milletvekilleri Sayın Abdulkadir Akgül, Sayın Süleyman Şahan, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Adnan Ünal, İl Emniyet Müdürü Sayın Recep Tecimer, İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Altınkaynak, İl Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Teşrifleri Ile Gerçekleşecek Olan Hafızlık Icazet Merasimimize, Bütün Kur'an Sevdalılarını Bekliyoruz.
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet...