Yozgat’de Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Ve Hafızlık...

Yozgat'de Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Ve Hafızlık Yarışması Il Birincileri Belli Oldu

kur'an-ı kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışması il birincileri belli oldu

06 Eylül 2024 - 02:10

İlimiz Müftülüğüne bağlı Yatılı Kur’an kurslarında eğitim gören hafızlar arasında ‘’Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma’’ yarışması düzenlendi. Bilal Şahin Cami’nde gerçekleşen il birincilerinin belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada hafızlar Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumak ve Hafızlık için yarıştılar.    Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonunda Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması erkeler kategorisinde Abdülkadir Şahin (Yusuf Yaman Hafızlık Kursu) , Hafızlık yarışması erkekler kategorisinde Muhammet Umeyr Kümbetli (Merkez Bilal Şahin Hafızlık Kursu) il birincisi oldu. Bayanlar da ise Hafızlık yarışması kategorisinde Elif Gözel (Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu), Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması kategorisinde Hatice Bozkurt (Sorgun Medine Kız Kur’an Kursu ) il birincisi oldu.    Dereceye giren yarışmacıları tebrik eden İl Müftümüz Sayın Ali Gülden il birincilerine hediyeler takdim ederek, ayrıca yarışmacıya katılan tüm öğrencilere hayırsever iş insanı Sayın Bilal Şahin Bey tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası