Yozgat’de Tadilatı Biten çayıralan Günyayla Köyü Cami Ibadete...

Yozgat'de Tadilatı Biten çayıralan Günyayla Köyü Cami Ibadete Açıldı.

tadilatı biten çayıralan günyayla köyü cami ibadete açıldı.

12 Ekim 2024 - 02:10

Tadilatı Biten Çayıralan Günyayla Köyü Cami İbadete Açıldı.    İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Çayıralan’lı hayır sever iş insanı Sayın İbrahim Hazer tarafından tadilatı üstlenilen Günyayla Köyü Cami’nin açılışını yaptı.    Yozgat Şehitler Cami İmam Hatibi Sayın Ali Akkan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti, Çapanoğlu Cami İmam Hatibi Sayın Ömer Kemal İbiş’in Mevlid-i Şerif’inden sonra İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in yapmış olduğu dua ile cami ibadete açıldı.    Açılış sonrası Gülden, cemaate va’z-u nasihatte bulunduktan sonra Cuma namazını kıldırdı. Açılışa; Çayıralan Kaymakamı Sayın Ferit Can, Çayıralan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Kaygısız, İl Müftü Yardımcısı Sayın M.Akif Karabulut, İlçe Müftüsü Sayın Ali Bahadır, Şube Müdürleri, İlçe dışından gelen misafirler ve Çayıralan’lı vatandaşlar katıldı.    Hizmete açılan caminin Çayıralan İlçemize hayırlı olmasını dileyen Gülden, bu güzel caminin yapımında emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '