Yozgat’de Yaz Kur’an Kursuları Futbol Turnuvası Ile Sona Erdi

Yozgat'de Yaz Kur’an Kursuları Futbol Turnuvası Ile Sona Erdi

yaz kur’an kursuları futbol turnuvası ile sona erdi

21 Ağustos 2024 - 02:10

Müftülüğümüz tarafından yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi. 12 Ağustos’ta başlayan ve 12 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın finali Bölükbaşı Tesisleri'nde yapıldı.    Eleme usulü gerçekleştirilen turnuvanın sonucunda finale kalan Kayyımzade Cami Kur'an Kursu ile Fatih Cami Kur'an Kursu arasındaki maçın başlangıç vuruşunu İl Müftümüz Sayın Ali Gülden yaptı. Kıyasıya oynanan maçı Kayyımzade Cami Kur'an kursu 3-2 kazanarak birinci oldu. Maç sonrasında “Hem sporun hem de dostluğun” önemine değinen İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, çocuklarını yaz Kur'an kurslarına gönderen, bizlere emanet eden velilerimize, derslere katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle turnuvaya katılan her bir takım bizim nazarımızda şampiyondur." dedi.    İl Müftüsü Gülden, "Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen din görevlilerimize, Kur'an kursu hocalarımıza, gençlik koordinatörlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.    Turnuvanın sonunda 3. olan H. Bahri Akdağ Cami Kur'an Kursuna kupasını İl Müftü yardımcısı Sayın Mustafa Balcıoğlu, 2. olan Fatih Cami Kur'an Kursuna Kupasını İl Müftü yardımcısı Sayın M.Akif Karabulut, 1. olan Kayyımzade Cami Kur'an Kursuna Kupasını İl Müftümüz Sayın Ali Gülden takdim etti.    Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ve velilerin yoğun ilgiyle takip ettiği turnuvanın sonunda katılımcılara Bilal Şahin Külliyesi Sosyal Tesislerinde İl Müftülüğünün ikramlarıyla sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası