Zonguldak’ta Gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı Düzenlendi

Zonguldak'ta Gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı Düzenlendi

30 Ocak 2024 - 03:00

"GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KIŞ KAMPI"

Zonguldak Müftülüğü organizasyonuyla düzenlenen Gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı sona erdi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Döneminde karne alarak tatile çıkan ortaokul öğrencileri Zonguldak İl Müftülüğü'nün Tepebaşı Yatılı Kur'an Kursunda düzenlediği 3 günlük Kış Kampında buluştu. Kamp boyunca birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı yakalayan öğrenciler ısınma oyunları, halı saha maçları, sinema izleme, geleneksel kadim Türk oyunları etkinliklerine katıldı. Ayrıca din görevlileri ve manevi danışmanlar riyasetinde iman, ibadet, doğruluk ve dürüstlük başlıklı değerler eğitimi ile Selam Sana Ey Kudüs adlı kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Kamp süresince Zonguldak Gençlik Merkezini ziyaret ederek masa tenisi, akıl oyunları, körling, bowling ve ok atma gibi oyunlar oynayan öğrenciler Müslüman Türk Devletleri hakkında hazırlanan "Tarih Odası" atölyesine katıldı.

İl Müftüsü Aşır Durgun ise kampa katılan öğrencileri ziyaret ederek, Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik hizmetlerinin önemine değindi. Müftü Durgun, burada kazanılan tecrübelerin ve değerlerin bir ömür boyunca muhafaza edilebilecek kıymetli bilgiler olduğunu ifade eden Durgun, kampa katılımlarından dolayı her bir öğrenciye teşekkür etti. .

Ara Dönem Kış Kampı düzenlenen Veda Programıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması