Zonguldak’ta “peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası” Temalı...

Zonguldak'ta “peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası” Temalı Konferans Düzenlendi.

17 Eylül 2024 - 03:00

Peygamber Efendimiz (s.a.s)’i anmak, anlamak ve onun çağları aşan mesajlarını insanlıkla buluşturmak amacıyla kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” temalı konferans düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Zonguldak Müftüsü Aşır Durgun'un açılış konuşmasının ardından Şahsiyetin inşasının temellerine değinen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ufuk Dağlıoğlu, Tevhid, kulluk, teslimiyet ve Hz. Peygamber'in örnekliğinin önemine vurgu yaptı. Programa Vali Yardımcısı Muammer Balcı'nın yanı sıra ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, il protokolü, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı